Met bijzondere collecties potten, vazen & decoratie artikelen en een uitgebreid assortiment bloemen.

9 schilderachtige winkelstraatjes in de Amsterdamse grachtengordel. In het hart van Unesco’s Werelderfgoed, net achter het Paleis op de Dam tussen Raadhuisstraat en Leidsegracht. In deze straatjes voeren handel, ambacht en cultuur vanouds de boventoon en 400 jaar later bruist het in dit wijkje vol monumentale winkelpandjes nog altijd van leven. Gerda’s Bloemen is één van die ambachtelijke zaken, waar vakmanschap, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Opgericht in 1980 is het een dynamisch, creatief en vooruitstrevend bedrijf in het hoge segment. Met bijzondere collecties potten,vazen & decoratie artikelen en een uitgebreid assortiment bloemen. We besteden veel tijd aan de inkoop van onze producten zodat we altijd het mooiste aanbod hebben van seizoensgebonden materialen.

We verkopen veel aan particulieren maar we bedienen ook grote bedrijven zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum waar we wekelijks het bloemwerk verzorgen. Met onze eigentijdse arrangementen en boeketten geven wij een kleurrijke, uitbundige of subtiele toon aan bijvoorbeeld bruiloften, events maar ook rouwgelegenheden.

Wij staan bekend om onze veldachtige, kleurrijke boeketten en bijzondere seizoensgebonden bloemen. En hebben een uitgebreid assortiment potten & vazen van o.a. Guaxs, Henry Dean, Dutz Domani, Michiel Drijver,en Makkum.

Wij zijn gespecialiseerd in bruidswerk, rouwbloemwerk, decoraties en terrasaankleding, kortom wij zijn van alle markten thuis.

Tot ziens in onze winkel!